• 02.04.2017

  ÅBENT HUS

  EEN TIL EEN holder åbent hus i Det Biologiske Hus. Søndag d. 2. april 2017. Kom og oplev EEN TIL EEN's bud fremtidens bæredygtige bolig til den moderne danske familie. Gå på opdagelse i arkitekturen, materialerne og teknologierne bag Det Biologiske Hus og møde nogle af leverandørerne til huskonceptet. Vi glæder os til at ser jer!

 • 30.08.2016

  Konference i Biotopen - Bæredygtigt byggeri

  Bæredygtigt byggeri er i disse år i hastig vækst. Både i Danmark og i udlandet er det bæredygtige byggeri højt prioriteret på den politiske dagsorden, og alt tyder på, at væksten i markedet vil blive styrket i takt med at kravene strammes. Dansk byggeri står lige nu overfor en ny tidsalder, hvor kravet er nytænkning af hele værdikæden for det byggede miljø, fra vugge til grav og videre til genanvendelse. Vi skal til stadighed at være konkurrencedygtige i ind- og udland, for at sikre arbejdspladser og vækst i byggebranchen, men også sikre socialt bæredygtige virksomheder, som fortsat tager ansvar i samfundet. Vejen "den nye tidsalder" går gennem uddannelse, forskning, innovation og omstillingsparathed. Og vi skal kunne placere indsatsen hvor effekten er størst. Kom og mød bl.a Klima- og Energiminister Lars Chr. Lilleholt på konferencen "Bæredygtigt byggeri - Vi skal videre!" som afholdes den 30. august 2016 kl. 09.30 -17.00 i HUSET i Middelfart

 • 17.08.2016

  Det Biologiske Hus er en legeplads for bæredygtige løsninger

  NCC, projektpartner og en af Nordeuropas førende byggevirksomheder, har idag offentliggjort en artikel om Det Biologiske Hus: "Vægge af halmplader, isolering af træfiber og gipsplader med fåreuld - Det Biologiske Hus i Middelfart er en legeplads for biologiske løsninger i byggeri og et levende eksempel på, hvordan miljøvenlige materialer og løsninger kan tænkes ind i stor skala i byggeriet." Læs hele NCC's artikel og se videoen med Jens Thamdrup, Sektionschef i NCC fortælle om visionerne i Det Biologiske Hus.

 • 29.06.2016

  Råhusdag i Biotopen

  Onsdag d. 29. juni kl. 15-17 afholder EEN TIL EEN og HUSET "Råhusdag" og slår for første gang dørene op til Det Biologiske Hus, der fremstår som det første af sin art i verden. Dagen markerer det stadie i byggeriet, hvor råhuset står monteret med tag, facade, døre og vinduer, og på dagen får samarbejdspartnere og interesserede for første gang adgang til Det Biologiske Hus. I byggeriet har det indtil nu været aktører fra den mere end 40 virksomheder store strategiske partnergruppe som Novofibre, Horn Group, Thermocell, Derbigum, Rheinzink og Kebony, der alle har været aktive i huset. "I Kebony er vi begejstrede for det spændende strategiske samarbejde med EEN TIL EEN. Vores facadeløsning og bæredygtige værdier hos Kebony er integreret i byggeriet af huset, og viser på bedste vis nogle af vores produkters styrke og muligheder," siger Mona Gøtske, Kebony Danmark A/S.

 • 03.06.2016

  BIOTOPEN - Ny udstillingspark og videncenter på vej

  I samarbejde med Byggecentrum offentliggør EEN TIL EEN nu Biotopen i Middelfart - et nyt dansk center for bæredygtigt byggeri. Centeret kombinerer udstillingsområde for bæredygtige materialer og teknologier med uddannelsescenter, som løbende vil afholde forskellige kursus- og uddannelsesforløb. Biotopen har til formål at demonstrere ny viden og materialer samt at uddanne fagbranche og offentlighed i bæredygtigt byggeri. Hold øje med kommende kursusprogram og årets konference "Fremtidens bæredygtige byggeri - Vi skal videre!". Biotopen er placeret i naturskønne omgivelser i HUSET's byggeudstilling (tidligere Byggecentrum) på adressen Hindsgavl allé 2, 5500 Middelfart.

 • 01.06.2016

  De Biologiske Bøger

  Viden og erfaringer fra udviklingen af Det Biologiske Hus er nu samlet i tre bøger, som udgives som e-bøger samt en trykt udgave. Bøgerne skal ses som håndbøger med inspiration og fakta om den udviklingsproces og de materialer, vi har undersøgt igennem projektforløbet. Vi håber, at bøgerne kan være med til at skabe en konstruktiv dialog om fremtidens bæredygtige byggeri, og belyse nogle af de ressourcemæssige udfordringer vi står over for i byggebranchen.

 • 02.02.2016

  Nu opføres Det Biologiske Hus i Middelfart

  Byggeriet af Det Biologiske Hus er nu i fuld gang og byggemoduler af de nye halmplader bliver i skrivende stund hastigt monteret. Totaloverdækningen er ligeledes på plads - hvilket betyder vi kan arbejde dag og nat - i al slags vejr. Tak til OB WIIK for en tør biologisk byggeplads.

 • 31.12.2015

  GODT NYTÅR

  EEN TIL EEN PROJEKTER OG AKTIVITER I 2015 _______________________________________________________________________________________________ • Den Grønne Friskole (indstillet til prisen "Det Bæredygtige Element") • Helårshus i Jyllinge • Dobbeltbolig i Espærgærde • Helårshus i Nyborg • Fremtidens Almene Bæredygtige Bolig (Lejerbo) • Sommerhus på Ordrup Næs • Udviklingsprojekt "Det Biologiske Hus" • Building Green • Boligkoncept til husning af flygtinge m.fl. _______________________________________________________________________________________________ 2015 blev yderligere året hvor vi flyttede fra vores dejlige lokaler på Nørrebro. Værkstedet var blevet for lille og krævede mere plads og er flyttet ud på DSB's gamle baneterræn i Sydhavnen. Tegnestuen har vi valgt at flytte til Amager i et nyt og kreativt kontormiljø. Vi glæder os til at vise de nye lokaler frem og ønsker alle et godt og lykkefuldt 2016!

 • 24.12.2015

  GOD JUL FRA EEN TIL EEN


 • 30.10.2015

  TAK FOR EN FANTASTISK MESSE

  I år blev Den Grønne Friskole indstillet til prisen "Det Bæredygtige Element". Vi takker skolen, ventilationsvinduet og leverandørene af ler og træfiberisolering for et inspirerende samarbejde.

 • 28.05.2015

  Pæledag i Middelfart

  Idag igangsættes opførslen af Det Biologiske Hus ved HUSET's byggeudstilling i Middelfart. Teknik og Miljødirektør Thorbjørn Sørensen skruede den første pæl i og markerede dermed starten på første fase af byggeriet af Det Biologiske Hus. Projektet er støttet af Miljøstyrelsen og udviklet i samarbejde med GXN, NCC, Teknologisk Institut, Deloitte og AB Clausen Ingeniører. Det første modul vil stå udstillet i Middelfart sommeren over med et unikt indblik i konstruktionen indtil huset bygges færdigt og åbner officielt til August 2016.

 • 05.01.2015

  Første hus i Norge

  Huset i Drøbak syd for Oslo tager form og trods det udfordrende klima er vi nået i mål inden for både tidsramme og budget. Alle bygge-elementer er forberedt på værkstedet på Nørrebro og fragtet til byggegrunden som et samlesæt. Byggeholdet kan nu nyde udsigten ud over Oslo fjord imens de begynder på facade og de indvendige arbejder. En stor tak til vores Norske partnere for et godt samarbejde og vi ser frem til flere og nye spændende projekter i Norge.

 • 23.12.2014

  GOD JUL OG GODT NYTAAR

  Vi ser frem til et spændende 2015 med nye byggerier i både Norge og Danmark.

 • 06.11.2014

  BYGGERIET I NORGE ER IGANGSAT

  Så er vi igang med vores første byggeri i Norge. Et udfordrende landskab danner rammen om dette skræddersyet træhus, der svæver ud over over grundfjeldet med udsigt til Oslo Fjord.

 • 29.10.2014

  BUILDING GREEN I FORUM

  Kom og besøg vores stand på årets Building Green messe i Forum den 29. og 30. Okotober. Vi udstiller sammen med vores samarbejdspartnere under titlen "Better Living Concept". Kom og oplev det innovative ventilationsvindue, naturlig træfiberisolering, spændende ler-plade produkter og et digitalt bygningskoncept i 1:1, som tilsammen danner rammen om fremtidens bolig - et modulært, naturligt og åndbart hus.

 • 05.09.2014

  HOW TO HOUSE - Arkitektur velfærd og innovation

  EEN TIL EEN leverer messestand til Lejerbo på boligmessen ”How to House! – Arkitektur, velfærd og innovation” i Bella Centeret den 5 & 6 september. Standen er et udsnit af fremtidens fælleshus og er bygget efter den nyeste digitale teknologi og byggeteknik - en hurtig, fleksibel og bæredygtig byggeproces. Kom og oplev standen i 1:1 i weekenden. Der er fri entré!

 • 14.08.2014

  EEN TIL EEN skole med naturlig ventilation

  Københavns kommune har godkendt skolebyggeri med naturlig ventilation til projektet Den Grønne Friskole. Projektet er et ambitiøst projekt der tilstræber brug af bæredygtige materialer og processer,samt et minimalt forbrug af energi. EEN TIL EEN er en del af rådgivningsteamet på projektet.

 • 12.06.2014

  EEN TIL EEN til prisoverrækkelse

  I går overrækte Boligminister Carsten Hansen præmier i konkurrencen om Fremtidens Bæredygtige Almene Bolig. Tilstede var også borgmester i Kolding kommune hvor vinderforslaget skal realiseres i samarbjed med Lejerbo som bygherre. Konkurrencens resultatet udstilles den 5. og 6. september på ALMENE BOLIGDAGE i Bella Centeret.

 • 11.06.2014

  EEN TIL EEN vinder med Dissing og Weitling

  I dag blev vinderen af konkurrencen om Fremtidens Bæredygtige Almene Bolig udpeget. Det blev Dissing og Weitlings projekt i Kolding udarbejdet i samarbejde med Move Arkitektur, Wissenberg Ingeniører og EEN TIL EEN, der alle modtog 1. præmien. Vi er glade og stolte over at skulle være med til at føre den stolte tradition videre og ser frem til at være med til genoprejsningen af Seest i Kolding i form af 3500 m2 bæredygtige boliger i første omgang. Bygherren er Lejerbo.

 • 26.05.2014

  STRANDHUSET I FINALEN PÅ DR1

  Strandhuset på Sydfyn er med i DR's programserie 'Danmarks skønneste sommerhus'. I aften vises det frem på skærmen til hele Danmark og for de tre skarpe dommere i programmet. Vi takker for de rosende om projektet og ser frem til en spændende finale. Tillykke til Steen og Ulla, som i den grad har bygget et af Danmarks skønneste sommerhuse! Se hele programmet her og nyd Strandhuset 9min 15sek inde.

 • 24.04.2014

  INDEKLIMA SEMINAR I ÅRHUS

  I dag er der indeklima seminar i Århus, hvor det gode indeklima debatteres og diskuteres med udgangspunkt de udfordringer byggeriet står overfor. "Bonderøven" er konferencier og vi vil sammen med vores samarbejdspartnere fra bl.a. Ventilationsvinduet og Dansk Træfiberisolering præsentere nye tiltag og diskutere sundt indeklima.

 • 01.04.2014

  EEN TIL EEN i artikel i magasinet HVAC

  Artikel om Villa Asserbo i det velansete magasin HVAC. HVAC formidler historier om indeklima, bæredygtigt byggeri, energi mv. I kan se det vedhæftede print eller finde artiklen på side 24 via dette link til deres online-publikation.

 • 27.02.2014

  EEN TIL EEN I REGERINGENS ARKITEKTURPOLITIK 2014

  EEN TIL EEN er stolte af at være repræsenteret i regeringens nye arkitekturpolitik 2014, som sætter mennesket i centrum og lancerer en ambitiøs og bæredygtig plan for fremtidens arkitektur og byggeri i Danmark. Kulturminister Marianne Jelved offentliggører idag regeringens arkitekturpolitik 2014 på TAP1 i Carlsberg Byen kl. 14.00

 • 20.02.2014

  DET BIOLOGISKE HUS

  EEN TIL EEN skal i løbet af de næste to år udvikle og opføre demonstrationsprojektet 'Det biologiske hus' - en ny bæredygtig hustypologi, der introducerer en cirkulær løsningsmodel for fremtidens ressourceforbrug og kredsløb i Danmark. Huset bliver fremtidens svar på det ultimativt bæredygtige og moderne hus, bygget udelukkende af overskudsprodukter fra landbrugsindustrien. Projektet er støttet af Miljøministeriet og laves i samarbejde med GXN, Deloitte, Teknologisk Institut og NCC.

 • 29.11.2013

  EEN TIL EEN I NY PUBLIKATION

  EEN TIL EEN og Villa Asserbo er med i CINARK's nyeste udgivelse 'TRÆ I EN BÆREDYGTIG BYGGEKULTUR'. Idag afholdes der Symposium på Arkitektskolen omkring bogens tema og fremtidens brug af træ i bæredygtigt byggeri.

 • 20.11.2013

  NY FORSKNING IGANGSAT MED STØTTE FRA UDDANNELSES- OG FORSKNINGSMINISTERIET

  EEN TIL EEN har modtaget en udvidet videnkupon og fået tildelt forskningsmidler fra Styrelsen for Forskning og Innovation. Midlerne skal bruges til at udvikle og styrke virksomhedens position inden for bæredygtigt byggeri samt nye eksportmuligheder. Sammen med Teknologisk Institut skal vi i de kommende 2 år udvikle og teste nye bæredygtige strategier for fremtidens bolig.

 • 18.10.2013

  Messe konkurrence 2013

  EENTILEEN takker for den store tilmelding til efterårets messe konkurrence om en arkitektpakke til en værdi af 35.000 kr. Resultatet af lodtrækningen er som følgende: Vinder af hovedpræmien er Karsten Schwennesen. Vinderne af de 3 skitsepakker er: Lars Tingleff, Kathrine J. Storm og Lotte Ott. Vi ønsker jer alle tillyke og glæder os til at komme igang med at tegne på jeres spændende idéer. Vinderne modtager information om det videre forløb. Med venlig hilsen EENTILEEN

 • 10.10.2013

  Building Green Forum

  EENTILEEN var repræsenteret på årets bæredygtige byggemesse i Forum, København. Vi takker alle der var forbi vores stand og for den store interesse i vores byggekoncept. Vi ser frem til et efterår med nye spændende projekter både nationalt og internationalt.

 • 28.09.2013

  EENTILEEN på byggemesse

  EENTILEEN vil være på landets største byggemesse i weekenden i Middelfart. Her udlodder vi blandt andet en arkitektpakke for en værdi af 35.000,- til den heldige vinder. Vi ser frem til at møde interesserede og rådgive i forhold til kommende byggeprojekter.

 • 25.09.2013

  NYE DANSKE INNOVATIONER

  EENTILEEN er stolte over at være udvalgt blandt Danmarks 25 mest innovative virksomheder og dermed indstillet til INNOSTORM 2013 prisen. I den forbindelse har Styrelsen for Forskning og Innovation udgivet en ny bog om alle de udvalgte virksomheder - heriblandt vinderen af INNOSTORM 2013 den yderst spændende danske robot virksomhed 'Universal Robots'.

 • 24.09.2013

  Cradle to Cradle i Asserbo

  Sådan indleder TV2 Lorry sin reportage fra Villa Asserbo omkring Cradle to Cradle byggeri. "Cradle to cradle' er en produktionsfilosofi, der i den grad vinder frem i den danske byggebranche. I al sin enkelthed går filosofien ud på at bygge uden nogen form for affald. Et af Danmarks mest gennemførte eksempler på et Cradle to Cradle byggeri står i Asserbo i Halsnæs." Se også Kasper Guldager Jørgensen fra GXN udtale sig om Cradle to Cradle byggeriet.

 • 12.09.2013

  EENTILEEN på TV2 LORRY

  TV2-Lorry fortæller næste søndag d. 22 september historien bag EENTILEEN og Villa Asserbo i forbindelse med den kommende Cradle to Cradle-konference 25.september i Bella Center. Direktør i GXN Kasper Guldager Jørgensen var med os i Asserbo og giver sit syn på Cradle to Cradle i byggeriet.

 • 06.09.2013

  CNC FABRIKKEN FÅR NY HJEMMESIDE

  Vores kære CNC maskine har fået sin helt egen hjemmeside. Nu kan alle følge med i hvad den har haft tænderne i gennem årenes løb. Biv inspireret og bestil dine skæretider på www.cnc-fabrikken.dk

 • 19.08.2013

  Nye billeder af Strandhuset

  Husk at se med når strandhuset deltager i efterårets DR1 program "Danmarks skønneste sommerhus"

 • 18.03.2013

  EENTILEEN TIL NORGE

  Nicholas og Frederik drager de kommende dage til Oslo, som en del af en dansk delegation der er inviteret til en konference om samarbejder for fremtidigt bæredygtigt byggeri i Norge. Vi glæder os til at vise vores byggemetode til vores norske brødre og forhåbentlig vende hjem med nye spændende projekter. Arrangementet er arrangeret af Teknologisk, Den Danske Ambassade i Norge, Green Building Council bl. mange andre

 • 15.03.2013

  EENTILEEN forelæsning

  I dag fremviser vi vores syn på arkitekturen igennem vores byggemetode og viser nyeste projekter frem på Kunstakademiets Arkitektskole.

 • 08.03.2013

  EENTILEEN på forsiden

  Ny bog fra Gestalten om nordisk arkitektur og indretning er netop udkommet med titlen "Northern Delights". Interiør fra Villa Asserbo pryder forsiden sammen med møbler fra GriffenShop og Lasse Esbensen. Den kan købes inde ved siden af i GriffenShop.dk

 • 05.03.2013

  Tak til Davide og Judith

  Vi har i februar og marts haft glæden af 2 dygtige praktikanter: Davide Bello fra Milano og Judith Furu-Grage fra Oslo. De har arbejdet på vores norske projekt i Oslo, der skal præsenteres i Norge senere på måneden. Tak for godt samarbejde og en god indsats.

 • 28.02.2013

  eentileen Rocks the Shack

  eentileen er med i ny flot bog fra Gestalten, med undertitlen :The Architecture of Cabins, Cocoons and HideOuts, som viser udvalgte eksempler på særlige "arkitektoniske gemmesteder" fra hele verden. En flot bog med mange smukke træhuse fra hele verden som vi er stolte af at kunne bidrage til.

 • 06.02.2013

  eentileen i Skandinavien i 2013

  Eentileen er kommet godt i gang med det nye år, hvor der arbejdes på nye spændende byggeprojekter. Særligt i Norge og Sverige er der interessante sager igang, som understøtter vores ambition om at udvide vores bæredygtige byggemetode på det nordiske marked. Så vi glæder os til nordisk forår!

 • 24.01.2013

  Villa Asserbo og Cradle To Cradle

  Villa Asserbo er med i den netop nyudgivede Cradle To Cradle manual. Manualen er udarbejdet af GXN og Vugge til Vugge Danmark, med støtte fra Realdania. Download byggemanualen i PDF format via linket.

 • 19.12.2012


 • 14.12.2012

  Råhus

  1-2-3 dage og råhuset står rejst - i stiv kuling fra sydvest! Tak til Byggeselskabet Maj for et godt stykke arbejde!

 • 13.12.2012

  Læ på SydFyn

  I går blev alle vægkassetter sat i til huset på Brohave på Fyn. Så nu er der læ for vinden og huset er ved at tegne sig. Nu mangler tagets bjælker og kassetter fra 97/00 til 99/00!

 • 12.12.2012

  Nybyggerne i Næstved

  En stor tak til 3XN og GXN for et spændende forløb og en godt samarbejde. Se hele forslaget til konkurrencen i Næstved her på siden snart.

 • 11.12.2012

  OPEN HOUSE

  eentileen.dk lancerer nu et nyt koncept Open House™. Den arkitekttegnede villa står for skud, byggebranchen vendes på hovedet og nu kan du som kunde frit vælge imellem et hav af spændende kvalitetsboliger med masser af særpræg - og få det printet imorgen! Hold øje med siden her og vores facebook profil i det nye år.

 • 11.12.2012

  Byggeriet er startet i minus 10 grader

  Byggeriet på sydfyn er skudt igang midt i snestormen, og råhuset skal stå færdig inden juleaften. Vi håber på sol og lidt mindre vind! Følg byggeprocessen her.

 • 26.11.2012

  Aase og Ejnar Danielsens Fond

  eentileen.dk modtag idag, ved den årlige fondsmiddag, støtte fra Aase og Ejnar Danielsens Fond til projektet "On Site Digital Fabrikation - Fremtidens bæredygtige byggemetode". Vi takker og ser frem til at afprøve danmarks første mobile produktionsenhed!

 • 24.11.2012

  Afgørelse i Næstved

  Henning Larsens Tegnestue løb med førstepræmien om 25 bæredygtige boliger i Næstved. Vi ønsker et stort tillykke herfra og tak for kampen!

 • 23.11.2012

  Conflunce Symposium

  Under titlen - "Establishing dataflow from design to site" giver Eentileen vores bidrag til diskussion om BIM Building Information Modelling i et symposium på Arkitektskolen med bl.a. bidrag fa Gehry Associates, Bartlett, Henning Larsen og 3XN.

 • 24.10.2012

  GXN OG EENTILEEN UDVALGT I NÆSTVED

  GXN og eentileen.dk er blevet udvalgt til at dyste mod Henning Larsen og Lendager Arkitekter i konkurrencen om et ambitiøst og bæredygtigt boligbyggeri i Næstved. I første omgang skal der tegnes 25 boliger og vi glæder os!

 • 24.09.2012

  SYDFYN

  130 digitalt fabrikerede komponenter udgør et nyt projekt på Fyn. Et lille skræddersyet fritidshus i 2 plan med udsigt over det sydfynske øhav.

 • 17.09.2012

  GXN og EENTILEEN

  I samarbejde med GXN er vi gået ind i prækvalificeringsrunden om 25 bæredygtige boliger i Næstved. Vi ser frem til et spændende samarbejde med 3XN og deres udviklingsafdeling.

 • 11.06.2012

  Nationalbanken støtter op om eentileen

  Nationalbankens Jubilæumsfond har idag tildelt eentileen støtte til grundforskning i og udviklingen af vores store vision: Fremtidens Bæredygtige byggemetode "On site" digital produktion. Nu kommer husfabrikken til dig, der hvor du har brug for den og ikke omvendt! Digital, lokal og mobil produktion. Vi takker Nationalbanken for at støtte op om en visionær idé.

 • 08.06.2012

  Støtte fra Dreyersfond

  eentileen tildeles legat af Dreyers Fond til kortfilm omkring tilblivelsen af Danmarks første digitalt fabrikerede bolig. Vi takker for støtten!

 • 08.06.2012

  Åbning af Det Andet Bibliotek

  eentileen har i samarbejde tegnestuen Byen Sover opført et midlertidigt udendørs bibliotek med tilhørende have på Banegårdspladsen i Ballerup Bymidte. Tak til Ballerup Kommune og Kontoret for Kunst i Byen.

 • 20.05.2012

  Verdenspressen

  Villa Asserbo er røget jorden rundt og har vækket opsigt i bl.a USA. Flere henvendelser fra staterne om digitalt fabrikerede huse, giver Villa Asserbo og samarbejdet med Facit Homes helt nye dimensioner.

 • 10.05.2012

  Bo Bedre

  eentilen er i Bo Bedre i denne uge. Amanda Betz, Bo Bedre ambassadør, blogger i denne uge om eentileen. Se artiklen her

 • 08.05.2012

  Villa Asserbo

  Så er den indvendige birkefinér beklædning færdig og huset er næsten klar til indflytning. En stort tak til vores snedker syndikat Sune, Andreas og Per, som har stået opsætningen af de mm præcise paneler, som svøber hele husets indvendige krop fra gulv til loft. Alle panelerne er håndstrøget med linolie, hvidpigment og bivoks.

 • 06.05.2012

  ArchDaily

  Internationalt indslag fra Reuters er blevet publiceret på ArchDaily - Den mest besøgte online arkitekur hjemmeside. Klik på linket og se indslaget med bl.a Centerchef Anders Thomsen fra Teknologisk Institut, Center for Nyindustrialisering.

 • 02.05.2012

  Råhus Kastrup

  Montage af komponenter i kastrup går efter planen og snart er endnu et digitalt fabrikeret hus rejst. Erfaringer fra pilotprojektet Villa Asserbo er høstet og implementeret i vores 2. generations byggekomponenter. Systemet er blevet optimeret og byggeprocessen forkortet yderligere.

 • 03.04.2012

  Nyt hus med musik i afsættes

  Foråret blomstrer og er vi netop gået igang med at printe endnu et hus. Denne gang et super sejt kolonihavehus på Amager. Skræddersyet til basisten fra Kim Larsen og Kjukken, Jesper Haugaard og hans familie. Hold øje med udviklingen af dette ambitiøse og delvist selvbygger projekt.

 • 31.03.2012

  Forsiden af Arkitekten

  Bygge-Komponenterne til Villa Asserbo pryder forsiden af det nye nummer af Arkitekten. Det handler om digital fabrikation og dermed om mennesker, maskiner, arkitektur og udførelse. Læs interview med eentileen og andre spændende tiltag inden for dette felt.

 • 26.03.2012

  Reuters Bureau

  eentileen interviewes i disse dage af Reuters Bureau til et internationalt TV-indslag. Med i indslaget er chef Anders Thomsen, Center for Nyindustrialisering, Teknologisk Institut. Hold øje med de internationale medier! Produceret af Journalist Søren Hebsgaard.

 • 19.03.2012

  Artikel i RUM

  Villa Asserbo er i denne måned i RUM med en 6 siders artikel. Køb april nummeret eller få smagsprøve ved at klikke på linket .

 • 05.03.2012

  Kolonihave i Kastrup

  I løbet af foråret opføres endnu et hus i eentileens byggekoncept i samarbejde med Facit. Det drejer sig om et kolonihavehus på 45 m2 i nærheden af Kastrupfortet ved Amager Strand.

 • 24.02.2012

  eentileen og Byen Sover skal lave installation i Ballerup

  eentileen og byen sover er inviteret til at lave en byrumsinstallation til Ballerup Bymidte. Opføres i løbet af sommeren 2012. Vi glæder os til et spændende samarbejde med Karin og Jens fra Byen Sover. Se flere af deres spændende projekter ved at klikke på linket herunder.

 • 23.02.2012

  eentileen giver genlyd i Norge

  Nyhederne om det digitalt fabrikerede hus er nået til Norge, og eentilen tænker ud over landegrænserne hvad angår digitalt fabrikerede huse. Sammen med Teknologisk Insitut og Industrinetværket FISH NORWAY diskutere vi netop nu, mulighederne i at levere digitale byggesystemer til det norske marked.

 • 27.01.2012

  eentileen forelæser på Arkitektskolen

  Forslæsningsrækken "Sideways Lectures" på Kunstakademiets Arkitektskole har inviteret eentileen til at fortælle om pilotprojektet "det digitalt fabrikerede hus". Kom kl. 17 eller se billeder fra forlæsningen via linket.

 • 13.01.2012

  eentileen i Jyllands-posten

  Jyllands-posten bringer idag tv-indslag om det digitalt fabrikerede hus.

 • 25.11.2011

  Modtar Projects

  1:1 udstiller idag på galleriet Modtar Projects i udstillingsrækken "Dualiteter". Udstillingen består af 1:1 prototyper og overskydende komponenter fra opførslen af danmarks første digitalt fabrikerede hus. Fernisering kl 17

 • 17.11.2011

  Fjord TV

  1:1 er i Halsnæs kommunes lokal TV idag. Se indslag 21 min og 40 sek. inde i udsendelsen.

 • 16.11.2011

  TRÆ ER MILJØ

  Danmarks portal for brugen af træ, bringer artikel om det digitalt fabrikerede hus. Læs den på Trae.dk

 • 11.11.2011

  Rasmus Brønnum

  Læs Arkitektur-bloggeren Rasmus Brønnums indlæg om 1:1 og Danmarks første CNC-fræsede hus.

 • 10.11.2011

  DR NYHEDERNE

  1:1 er i nyhederne idag kl. 19.30 - Se indslaget om Danmarks første digitalt fabrikerede bolig her

 • 10.11.2011

  Genial forenkling af produktionen mener produktionsspecialist

  1:1 er i Ingeniøren idag. Læs artiklen "Iværksættere CNC-fræser helt hus"

 • 10.11.2011

  Åbent hus i Asserbo 10 Nov kl 10

  Så er vi klar til at vise Danmarks første printede hus frem! Projektet "Det digitalt fabrikerede hus" er nu nået så langt, at vi gerne vil invitere alle til åbent hus. Udvendigt står huset færdigt - indvendigt kan du stadig se hvordan huset er samlet.

 • 08.11.2011

  Hvordan printer man et hus

  Artikel i Building Supply / Wood Supply om det digitalt fabrikerede hus. Læs hele artiklen her

 • 30.08.2011

  Videnkupon fra Forsknings og Innovationsstyrelsen

  1:1 modtager Videnkupon i samarbejde med Teknologisk Institut fra Forsknings og innovationsstyrelsen. Forskningsprojektets titel er: Danmarks første digitalt fabrikerede bolig - en fugtmonitorering af optimeret trækonstruktion. Mere info om projektets forløb kommer senere.

 • 26.07.2011

  Two Fabricators - One House

  Sune og Anders kører 1:1 fabrikation i kælderen med hård hånd. I disse dage forvandler de 600 plader krydsfinér til et hus og de her drenge har styr på hver eneste fil!

 • 25.07.2011

  Fabrikken producerer huselementer

  Fabrikationen af kassetter til "Det digitalt fabrikerede hus" er i fuld gang i kælderen på Nørrebro. Vi arbejder på højtryk for at være klar til byggestart på grunden den 1. August. Følg med i udviklingen her på siden under "bear wood house" eller på facebook.

 • 27.06.2011

  Kolonien på Nørrebro offentliggøres

  Samarbejdet mellem Ole Bjerg og 1:1 udmunder nu i en offentliggørelse af en vision for DSB arealet på Ydre Nørrebro. Det er samtidig vores bud på en fremtidig social og økonomisk ansvarlig udviklingsmodel og indeholder både arkitektur, integration og lokal produktion og en lokal forankret finansieringmulighed. Fra Nørrebro - til Nørrebro - bygget af Nørrebro!

 • 20.06.2011

  Produktionen er i fuld gang

  Produktionen af de første kassetter til byggeriet af det Digitalt fabrikerede hus gik i dag i gang. I værkstedet vil der de kommende 4-6 uger blive produceret 450 trækassetter til huset Bear Wood House.

 • 30.05.2011

  Så er den pæl sat i

  Den første milepæl i byggeriet af "Det digitalt fabrikerede hus" blev sat i sidste uge. 28 fundamentspæle blev skruet i jorden på byggegrunden i Asserbo. Med millimeter præcision blev pælene skruet i jorden - op til 8 m ned igennem sand og gammel havbund!

 • 06.05.2011

  eentileen støttes af Statens Kunstfond

  1:1 er tildelt støtte fra Statens Kunstfonds Arkitektur udvalg i forbindelse med forårsuddelingen 2011. Støtten går til dokumentaion af pilotprojektet "Det digitalt fabrikerede hus". Vi følger udviklingen løbende undervejs i form af billeder og tekst. På linket under vil vi ligge de nyeste billeder ind samt på facebook/eentileen.

 • 03.05.2011

  Forelæsning om det digitalt fabrikerede hus

  Se video af Frederik og Nicholas holde forelæsning om det digitalt fabrikerede hus. 1:1 var inviteret til Republikken i forelæsningsrækken "Fremtidens forretningsmuligheder" til at tale om firmaets profil og om processen i pilotprojektet Det digitalt fabrikerede hus.

 • 21.03.2011

  TÆNKETANK

  1:1 og Ole Bjerg er gået i tænketank og udvikler i disse dage et projekt-koncept, der kombinerer markedsføring med social ansvarlighed, lokalproduktion og integration. Projektets arbejdstitel er "Kolonien på Nørrebro" Hold øje med hjemmesiden når projektet bliver offentliggjort!

 • 18.03.2011

  Morgengæst på Republikken - VI PRINTER DIT HUS

  1:1 fortæller om markedsføringsstrategi, lokalproduktion og indkredser neo-industrialismens paradigme i forlæsningsrække på Republikken.

 • 22.02.2011

  eentileen beskriver neoindustrialismens paradigme

  eentileen har startet samarbejde med filosof Ole Bjerg (Institut for Ledelse og økonomi på CBS). Han beskriver eentileen som udvikler af neoindustrialismens paradigme indenfor produktion og arkitektur. Ved hjælp af et case study vil vi undersøge paradigmets potentiale som løsning af de økonomiske og sociale problemer skabt af den øgede outsourcing af produktion til "lavt-løns" lande. www.olebjerg.dk

 • 01.02.2011

  Ny konstruktør praktikant

  Mark er i dag startet hos eentileen på et 10 ugers praktikant forløb. Han skal hjælpe os med at få styr på alle de røde sedler og prikker så vi kan komme i gang med byggeriet af pilotprojektet "det digitalt fabrikerede hus"! Mark er elev fra konstruktørskolen i København. Velkommen om bord!

 • 10.01.2011

  eentileen går snart i skoven


 • 09.12.2010

  Workshop in London

  1:1 Travels to London next week for a 2 day workshop with FACIT. We will be discussing solutions for the pilot project Villa Asserbo and future digital crafted projects.

 • 23.11.2010

  Merete og Helge Finsens Hæderspris 2010

  Nicholas Bjørndal tildeles Hæderspris 2010 fra Merete og Helge Finsens fond. Rejselegatet skal bruges til at indsamle yderligere inspiration og kompetencer samt styrke tegnestuens internationale relationer.

 • 17.11.2010

  Konstruktion og Aptering - Det digitalt fabrikerede hus

  Modelstudie

 • 15.11.2010

  Villa Asserbo - Det digitalt fabrikerede hus

  De involverede samarbejdsparter er ved at være på plads og vi bevæger os nu et skridt nærmere selve fabrikations-fasen. Lige nu simuleres hele byggeriet i 3D og suppleres af erfaring og viden fra bl.a Horn Vinduer, Dansk Træfiberisolering, Screw Fast, Starup Øko-Træ og FinnForest.

 • 01.11.2010

  Villa Ilbjerg byggeri godt i gang

  Det første projekt med 1:1 som "totalarkitekter" er godt i gang med at blive realiseret. Villaen i Herlev bliver gennemrenoveret, al indmad bliver ombygget og nye rumlige løsninger bliver tilføjet. Her ses entréen der er blevet åbnet op.

 • 16.10.2010

  Efterårsudstillingen 2010

  Kunstnernes efterårsudstilling åbner i dag i Ny Tap på Carlsberg. Kom og se værker af blandt andet Simon Hjermind Jensen her fra GRIFFEN og projektet FLOK af Maria og Ida fra Modtar.

 • 02.10.2010

  Villa Asserbo på pæle

  Jordbundsundersøgelserne til pilotprojektet i Asserbo viser entydigt at et hævet hus på pæle vil være den absolut mest fordelagtige løsning. Et godt eksempel på at det digitalt fabrikerede hus uden betonfundament er den bedste løsning til stedet.

 • 03.09.2010

  Pavillon Hillerød

  Den nye lokalplan til Hillerød Slotssøkarré er faldet på plads og byen åbner nu op for bebyggelse mod slotssøen med udsigt til Frederiksborg Slot. 1:1 tegner "Pavillon Hillerød" - en 150m² udstillings- og restaurationsbygning med tagterasse og byens bedste udsigt!

 • 31.08.2010

  2 nye konstruktører

  Idag starter Mihails og Falah deres praktikperiode hos 1:1. De har begge netop afsluttet deres 5. semester og skal hjælpe til med 3D projekteringen af vores pilotprojekt Villa Asserbo. Velkommen ombord til jer begge!

 • 25.08.2010

  Havehuset i Charlottenlund

  1:1 tegner ny tilbygning "havehuset" til eksisterende baghus i Charlottenlund. Der udvides med 60m² og inspirationen hentes fra bådaptering og andre eksempler på maksimal udnyttelse af det minimale.

 • 12.08.2010

  Håndvask klar i kælderen på Simons

  I dag åbner kælderen op for fest på Simons natklub i St Strandstræde i forbindelse med modeugen. Den støbte håndvask og det specialdesignede armatur designet og leveret af eentileen er netop bygget færdig og klar til brug. Go fest - og husk at vaske hænder..

 • 06.08.2010

  Åbning af Kulturhavn på TripTrapTrylScenen

  I dag blev Kulturhavn 2010 åbnet af bl.a. Bent Fabricius og DJ Static. Det skete på TripTrapTryl scenen. Tusind tak til Rasmus og Julia fra Kunstakademiets Arkitekskole Afd 2, for et fantastisk stykke arbejde med at tegne og bygge scenen.

 • 04.08.2010

  Kulturhavn i Lorry

  I dag var tv2 lorry forbi og følge med i forberedelserne til Kulturhavn 2010 - og især TripTrapTryl scenen.

 • 03.08.2010

  Trip Trap Tryl på Kulturhavn

  Et hold af studerende fra Arkitektskolens Afdeling 2 er i fuld gang med byggeriet af deres Trip Trap Tryl scene. Projektet er et samarbejde mellem arkitektstuderende, Kulturhavn 2010 og Eentileen, der står for Ungeområdet ved Muren på Islands Brygge under Kulturhavn 2010 fra d.6. til d. 8. august. Kom og kig..

 • 31.07.2010

  snigpremiere på Simons natklub

  1:1 har tegnet transformationen fra tomme kælderlokaler til ny natklub.

 • 31.07.2010

  entredisk til Simons natklub

  Entredisken er kommet på plads i natklubben. Den består af 124 lag MDF-plader ovenpå hinanden = ialt ca 400 kg digital håndværk patineret med lakbejdse. Designet og bygget af eentileen + Arkitekturministeriet.

 • 20.07.2010

  Niels starter hos eentileen

  Niels er uddannet konstruktør samt igang med arkitektuddanelsen og skal hen over sommeren hjælpe til med pilotprojektet i Asserbo og en ny opgave i Herlev. Velkommen ombord Niels!

 • 28.06.2010

  Natklub update

  Loungemøblerne begynder at tage form og slanger sig snart gennem hele den øverste etage. Møbelsnedker Mads Raaschou er igang med de sidste tilpasninger.

 • 17.06.2010

  KAGE

  Vores super dygtige konstruktør Karina Pilemann stopper desværre idag. Hun har arbejdet hårdt på at løse detaljer til pilotprojektet "det digitalt fabrikerede hus" i Asserbo. I dagens anledning har hun bagt en 1:1 kage! Tusind tak for din indsats, Karina!

 • 01.06.2010


 • 20.05.2010

  eentileen på Kulturhavn 2010

  1:1 har indgået samarbejde med Kulturhavn som rådgiver på indretning/placering af foreningsaktiviteter på området omkring Muren, og står desuden for tegning og konstruktion af scene i samarbejde med elever fra Arkitektskolen.

 • 11.05.2010

  eentileen tildeles projektstøtte

  1:1 modtager projektstøtte fra Statens Kunstfond til udviklingen af den første digitalt fabrikerede bolig i Europa. Pilot projektet skal opføres i Asserbo Plantage til i efteråret 2010.

 • 16.04.2010

  Ny reception til Royal Copenhagen Skatepark

  Så er alle elementerne skåret til Copenhagen Skatepark. Vi glæder os til at se den samlet! Kunstnergruppen ORKESTER 34 står bag projektet som forventes færdigt medio juni.

 • 09.04.2010

  Natklubben i Nyhavn ruller igen

  Efter lange forhandlinger med kommunen og beboerne i St. Strandstræde bliver natklubben i Nyhavn nu en realitet. Forventet åbningsdato 18. Juni 2010

 • 30.03.2010

  Touch Down Milano

  1:1 er i dag i Milano for at forelæse for phd-studerende om temaet digital fabrikation og mass customization.

 • 23.03.2010

  eentileen og CINARK forelæser i Milano

  1:1 inviteres til at forelæse i Milano sammen med Anne Beim fra CINARK. (Center for Industriel Arkitektur, Kunstakademiets Arkitektskole). Sted: Politecnico di Milano på Kurset "Innovative Design and Construction Technologies". 1:1 fortæller om deres relation og arbejde indenfor digital fabrikation & mass costumization.

 • 10.02.2010

  eentileen bygger med AUG i Goa Indien

  1:1 river et par dage ud af kalenderen og hjælper til med opførelsen af skoleprojekt i Goa, Indien. Arkitekter Uden Grænser står bag projektet "Moving School" - en flytbar skole til hjemløse børn.

 • 16.01.2010

  2 præmie i EUROPAN 2010 Rudkøbing Havn

  1:1 præmieres i EUROPAN 2010 i konkurrencen om udviklingen Rudkøbing Havn på Langeland. Projektet tager udgangspunkt i havnens mangfoldighed og eksisterende nicher af lokal håndværk og produktion. Projektet er lavet i samarbejde med Lasse Esbensen, Nagy Awad, Simon Hjermind Jensen, Kristoffer brems og Kristian Balle.

 • 15.12.2009

  Klimatopmøde på Københavns Rådhus

  CNC maskinens første opgave er inventar og scenografi til "Copenhagen Climate Summit for Mayors" på rådhuset under COP15. I alt 100 borgmestre fra verden over samles og udveksler bæredygtige ideer. Key Note Speakers: Arnold Schwarzenegger og Richard Branson. 1:1 tegner og bygger sammen med med Arkitekturministeriet, der står for hele projektet fra design til produktion.

 • 06.12.2009

  Spatial Statistics for AUG

  1:1 bygger installation for Arkitekter Uden Grænser i forbindelse med klimatopmødet i København. Kan opleves ved Arkitekternes Hus fra den 8. til den 22. december 2009.

 • 11.11.2009

  Så er CNC maskinen på plads og næsten klar til brug

  Den spiser alt i standardplader 1220x2440 inden for træ, acryl og aluminium!

 • 10.11.2009

  Vores nye CNC maskine ankommer til værkstedet

  Snart lancerer vi vores nye bæredygtige byggesystem i samarbejde med vores engelske partnere. Det første digitalt fabrikerede hus i verden! Skåret direkte på vores nye CNC maskine i kælderen. Følg med i udviklingen af det første pilot-projekt på vores hjemmeside.

 • 03.07.2009

  Håndvaske tager form

  Beton-eksperten Jeff Henriksen og hans kompagnon er ved at bygge støbeformene til håndvaskene i natklubben i Nyhavn.

 • 17.02.2009

  eentileen vinder natklub konkurrence i nyhavn

  Projektet tager udgangspunkt i de gamle stenovne fra dengang hvor Kgl. Hofbager Olsen bagte boller til folk og frænde i kælderen på St. Strandstræde 14.

 • 14.11.2008

  eentileen præmieres i kirke konkurrence

  1:1 præmieres med et indkøb den åbne idé-konkurrence "Nyt liv i bykirken". Lavet i samarbejde med Kristian Balle, Lasse Esbensen, Allan Lyth og Bo Benzon.

 • 28.07.2008

  eentileen udstiller på galleri 1034

  Byudviklingsprojekt og idéoplæg til Slotssø karréen udstilles side om side med Kurt Trampedachs nye malerier i Hillerød. Den nye Borgmester i Hillerød var forbi til åbningen og diskutere de nye ideer. Lavet i samarbejde med Maria Mengel, Bo Benzon og Simon Hjermind Jensen.

mail@eentileen.dk | Laplandsgade 4 stuen | DK-2300 Kbh S